lørdag 5. november 2011

Tusen takk til alle som kom på åpningen vår!

Tusen takk til alle som kom på åpningen vår! Vi hadde en kjempe hyggelig dag, med mange fornøyde kunder som likte vareutvalget. Kundene ble servert smaksprøver på konfekten vi har fra Simply Chocolate, hjemmelagde cupcakes og te fra By Nord.

Vi fikk mye besøk som gjorde dagen helt spesiell for oss! Det var veldig hyggelig at så mange kom innom for å se og handle.

Tusen takk for at dere som har vært innom butikken, har gjort det til en super start for oss! :-)
































Mange har spurt etter oppskriften på cupcakes vi serverte, her kommer den:

Til 24 cupcakes trenger du:

Til røren:
* 2 egg

* 120 gr margarin, romtemperert
* 300 gr sukker
* 1ts vaniljesukker
* 1ts eddik
* 1 ts natron
* 2,5 dl kefir
* 250 gr hvetemel siktet
* 2 ss bakekakao
* Noen draper rød konditorfarge

Til kremen:
* 150 gr philadelphia ost

* 150 gr margarin, romtemperert
* 100 gr hvit sjokolade

* 5 dl melis





















Slik gjør du:
* Forvarm ovnen til 175 grader.

* Sett 24 muffinsformer på et stekebrett eller i et muffinsbrett

Til røren:
* Visp egg og sukker til eggedosis

* Tilsett margarin og vaniljesukker
* I en annen bolle blander du natron og eddik og har det i røren.

* Tilsett kefir, kakaopulver og hvetemel. Visp godt til røren får en kremaktig konsistens.
* Tilsett konditorfarge.

* Fyll muffinsformene 2/3 fulle.
* Stek kakene midt i ovnen i 18-20 minutter.

* Ta dem ut av ovnen og avkjøl dem i muffinsbrettet eller på rist i ca. 5 minutter. La muffinsene bli helt avkjølt før du tar på frostingen.

Til kremen:                         
* Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller vannbad.
* Mens sjokoladen avkjøles, visper du sammen margarin og Philladelphiaost.
* Tilsett melis og sjokolade vekselvis. Pass på at sjokoladen er helt avkjølt først.
* Visp til du får en kremaktig konsistens.
* Syns du frostingen ikke er stiv nok, tilsett mer melis.

Pyntingen:
* Ha frostingen i en sprøytepose.
* Begynn ytterst og, med sirkelbevegelser, beveg deg innover mot midten av cupcaken.
* Dryss hjerteformet rød strøssel over cupcakene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar