lørdag 7. januar 2012

Love is green

Love is green er en kolleksjon av velduftende vegetabilske lys, duftpinner, såper, kremer og badesalt framstilt etter en høy etisk standard. Produktene er laget for hånd og basert på råvarer fra naturen, tilsatt eteriske oljer eller duftoljer.


Glasslysene er håndlaget i Wiltshire i England av 100 % økologisk palme- og soyavoks. Voksblandingen er enten tilsatt rene eteriske oljer eller duftoljer. Den smelter ved veldig lav temperatur og er velegnet til massasje eller som håndkrem.

Skrubbesåpene har en side bestående av en naturlig skrubb laget av jordbærsteiner, bringebærsteiner, sitronskall, appelsinskall, bananskall eller frø fra blå valmue, alt etter duften på såpen. Den andre siden består av en fuktgivende kremsåpe . Duften og såpen er av høy kvalitet og varer lenge. Såpene er 99% økologiske og produseres av palmeolje.
.
Alle produktene er parabenfrie og fulle av nyttige planteoljer og E-vitaminer. Kremene er basert på naturlige råvarer som kakao- og sheasmør og er tilsatt naturlige dufter.


For mer informasjonen om produktene kan du besøke nettsiden deres her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar