mandag 13. august 2012

Klar for skolestart?

Ettersom vi har gått inn i august-måneden, betyr dette også at vi snart nærmer oss våre daglige rutiner, enten det er på skole eller på jobb. Hos Hiet har vi forskjellige produkter som kan være med på å løfte hverdagen ett par hakk, samt gleden over å stå opp tidlig og den ellers så triste matpakken. Putt toalettsakene i en lekker toalettmappe fra Lisbeth Dahl og fyll en Green Gate matboks med deilig mat! Valget er mange, så velkommen innom for å ta en titt!:-)

Søt lilla matboks og drikkeflaske med dyr, fra Sebra.


Blå matboks med biler. (Fra Sebra.) Blir det morsommere å spise matpakken i denne?
Vekkerklokke fra Green Gate som ringer høyt!
Superfine toalettmapper fra Lisbeth Dahl. Finnes i flere mønster og størrelser!Rosa matboks fra Green Gate og superfine hårbøyler fra Lisbeth Dahl. Hårbøylene finnes i sølv, rosa og gull, med blomst eller uten blomst.

Matboks og pennal fra Green Gate. Finnes også matchende toalettmappe ;-)


Bag og pennal/toalettmappe fra Reisenthel, og drikkeflaske fra bubble.
Baggene fra Reisenthel rommer alt du trenger for en treningsøkt eller en weekend. Baggen fåes i to størrelser og inni finner du mange lommer som er geniale til god orden. Mulighetene er mange og disse baggene finnes også i mange forskjellige mønster. Les mer om baggene i innlegget vi skrev i januar, HER.

Bubble drikkeflaskene gir deg rent vann mens du drikker. Flaskene fåes med forskjellige farge på filteret. En super flaske for å få i seg nok vann gjennom dagen. Lurer du på mer om flasken? Les innlegget vi skrev i oktober, HER.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar