søndag 30. september 2012

Butikken utvider og vi starter med salg av kaffe og te i løsvekt

2. november fyller HIET 1 år! Da utvider vi butikken med ett rom og starter med salg av kaffe og te i løsvekt. Som leverandør har vi valgt CREMA kaffebrenneri. De kjøper kun råkaffebønner av høyeste kvalitet og brenner kaffen selv i Sandefjord.
Vi var på kurs om kaffe og te i Sandefjord i september og det var veldig interessant. Vi lærte blant annet om forskjellige typer kaffe, hvordan den blir høstet og fikk være med å se hvordan kaffen ble brent.  I butikken har vi egen kvern slik at vi maler kaffen slik du vil ha den.
Det er flere kunder som har spurt etter kvalitets te i løs vekt. TeaGarden er navnet på Crema sitt te-konsept. De har et stort utvalg av høykvalitets te og blandinger: klassisk svart og grønn te, aromatiserte teblandinger, fruktte, urtete og rooibush. Vi fikk smake på mange kjempegode teer og har valgt ut et utvalg som kommer i butikken. Crema blander alle de ulike teblandingene selv etter egne oppskrifter.2. november kommer Marenus Bakkelund som er temester hos Crema og som også brenner kaffe til HIET. Han vil da servere kaffe og te:-)

Velkommen!
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar