Vi fikk mye besøk som gjorde dagen helt spesiell for oss! Det var veldig hyggelig at så mange kom innom for å se og handle.
Tusen takk for at dere som har vært innom butikken, har gjort det til en super start for oss! :-)
Mange har spurt etter oppskriften på cupcakes vi serverte, her kommer den:
Til 24 cupcakes trenger du:
Til røren:
* 2 egg* 120 gr margarin, romtemperert
* 300 gr sukker
* 1ts vaniljesukker
* 1ts eddik
* 1 ts natron
* 2,5 dl kefir
* 250 gr hvetemel siktet
* 2 ss bakekakao
* Noen draper rød konditorfarge
Til kremen:
* 150 gr philadelphia ost* 150 gr margarin, romtemperert
* 100 gr hvit sjokolade* 5 dl melis
Slik gjør du:
* Forvarm ovnen til 175 grader.* Sett 24 muffinsformer på et stekebrett eller i et muffinsbrett
Til røren:
* Visp egg og sukker til eggedosis
* Tilsett margarin og vaniljesukker
* I en annen bolle blander du natron og eddik og har det i røren.* Tilsett kefir, kakaopulver og hvetemel. Visp godt til røren får en kremaktig konsistens.
* Tilsett konditorfarge.* Fyll muffinsformene 2/3 fulle.
* Stek kakene midt i ovnen i 18-20 minutter.* Ta dem ut av ovnen og avkjøl dem i muffinsbrettet eller på rist i ca. 5 minutter. La muffinsene bli helt avkjølt før du tar på frostingen.
Til kremen:
* Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller vannbad.
* Mens sjokoladen avkjøles, visper du sammen margarin og Philladelphiaost.
* Tilsett melis og sjokolade vekselvis. Pass på at sjokoladen er helt avkjølt først.
* Visp til du får en kremaktig konsistens.
* Syns du frostingen ikke er stiv nok, tilsett mer melis.
Pyntingen:
* Ha frostingen i en sprøytepose.
* Begynn ytterst og, med sirkelbevegelser, beveg deg innover mot midten av cupcaken.
* Dryss hjerteformet rød strøssel over cupcakene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar